Choose a package

 • Bazike
  0.00
  • Një publikim
  • Disponueshmëria 30 Ditë
  • Mbështetje e kufizuar
  • Prano Vlerësime
  • Përditëso publikimin tënd
 • Profesionale
  2,000.00 20.00
  • Një tarifë kohore për një publikim
  • Një publikim
  • Disponueshmëri e pakufizuar
  • Prano Vlerësime dhe Komente
  • Rezervim Online
  • Promovim
  • 24/7 Shërbim/Mbështetje