Cityinfo ofron një mënyrë të thjeshtë për t’u informuar mbi bizneset që ndodhen më pranë vendndodhjes tuaj.

1. Cityinfo

Zgjidhni llojin e biznesit për të cilin jeni i/e interesuar, qytetin ku ndodhet dhe më pas klikoni butonin Kërko.

Ju mund të jepni komentin dhe vlerësimin tuaj për secilin prej bizneseve të reklamuar ne faqe, përsa i përket shërbimit, cilësisë dhe çmimit të tyre.

Gjithashtu, nëse keni një biznes, Cityinfo ju ofron mundësinë të reklamoni biznesin tuaj, në cilindo prej qyteteve që ju ndodheni. Cityinfo është lehtësisht i kuptueshëm për çdo përdorues.

2. Krijo një llogari

Krijimi i një llogarie në Cityinfo është i thjeshtë, vendosni të dhënat tuaja në fushat përkatese, krijoni një password dhe më pas klikoni butonin Regjistrohu.

Pasi keni krijar një llogari në Cityinfo dhe jeni loguar, ju mund të shikoni publikimet tuaja, detajet e llogarisë dhe të përditësoni llogarinë tuaj.

Gjithashtu ju mund të zgjidhni biznese të preferuara tuajat dhe ti shtoni në listën tuaj, për ti aksesuar më thjeshtë në një moment të dytë.

 

3. Reklamoni Biznesin Tuaj

Pasi keni krijar një llogari në Cityinfo dhe jeni loguar, ju mund të publikoni biznesin tuaj, të shikoni publikimet e meparshme, te përditësoni publikimet tuaja dhe t’i fshini ato.

 

website do të gjeni dhe link-et që ju drejtojnë në rrjetet sociale të cityinfo. Na ndiqni!

 

Fillo Tani